Proiectare imobile


Proiectare imobile, Certificatul de urbanism - C.U.

La proiectarea unui imobil este atasat contractul de vanzare cumparare al terenului care contine date precum POT-ul si CU-ul, adica mai pe inteles amprenta pe care ai voie sa construiesti si regimul de inaltime.
Tot in C.U. mai sunt indicate avizele de care aveti nevoie pentru a trece la etapa urmatoare de proiectare, respectiv: Enel, Apa Nova, Romgaz, Romtelecom, mediu etc. aceste avize variaza in functie de fiecare primarie.

Daca cautati servicii de proiectare imobile profesionale tocmai ati gasit firma potrivita. Va oferim cele mai bune servicii de proiectare imobile la cele mai avantajoase preturi si intr-un timp cat mai scurt. Ne place sa avem grija de clientii nostri, fie ei si deosebit de exigenti.

La proiectarea unui imobil este atasat contractul de vanzare cumparare al terenului care contine date precum POT-ul si CU-ul, mai exact amprenta pe care avem voie sa construim si regimul de inaltime.

Tot in certificatul de urbanism mai sunt indicate avizele de care aveti nevoie pentru a trece la etapa urmatoare de proiectare imobil, respectiv: Enel, Apa Nova, Romgaz, Romtelecom, mediu etc. aceste avize variaza in functie de fiecare primarie.

Ce presupune autorizatia de constructie ? Descoperiti mai jos de ce anume aveti nevoie !

Inainte de ridicarea autorizatiei de constructie trebuie avute in vedere si urmatoarele taxe:

La primarie – aprox 5% din valoarea declarata a constructiei. O.A.R – 50 lei.

Inspectoratul de stat in constructii 0.7 % din valoarea declarata a constructiei in doua etape: 0.1% la inceputul constructiei si 0.6% dupa reevaluarea ei

Vreti servicii complete de proiectare imobile ? Ati ajuns unde trebuia !

Vreti consultanta pentru obtinerea certifictului de urbanism si a autorizatiei de constructie ? Nu ezitati sa ne contactati !

Si nu uitati ! Manole e doar un mit, noi suntem realitatea !


proiectare proiectare proiectare proiectare proiectare proiectare


Autorizatia de construire


Inainte de ridicarea autorizatiei se mai platesc taxe:

La primarie – aprox 5% din valoarea declarata a constructiei.
O.A.R – 50 lei.
Inspectoratul de stat in constructii 0.7 % din valoarea declarata a constructiei in doua etape: 0.1% la inceputul constructiei si 0.6% dupa reevaluarea ei.

Yahoo Messenger Offline

Offline