Constructii Blocuri


Antreprenor general in Constructii

Constructii de blocuri


Deja avem o vasta experienta in constructia de blocuri (a se vedea portofoliul). Dar ceea ce este mai important este ca avem sistemul nostru personal de cofraj ceeace duce la costuri mai mici ale structurii de rezistenta.

Incercati! (alta metafora)

Executam constructii de blocuri la rosu, gri sau la cheie.

Constructia blocurilor

Constructia de blocuri este un domeniu in care avem deja o vasta experienta (verificati pagina de portofoliu). Ceea ce ne deosebeste pe noi de competitorii nostrii in materie de constructii blocuri este faptul ca avem propriul nostru sistem de cofraj, fapt ce duce la costuri considerabil mai reduse ale structurii de rezistenta.

Nu lasati un lucru atat de important precum constructia unui bloc sa cada in sarcina unor neprofesionisti. Alegeti-ne pe noi pentru constructii blocuri deoarece va garantam seriozitate, siguranta si finalizarea lucrarilor in timp record. Maiestria noastra este aceea de a crea de la zero, locuintele mult visate, de aceea daca va doriti sa puneti la vanzarea apartamentele din blocul nou construit, acestea vor fi finalizate la timp si finisate cu atentia la detalii care ne caracterizeaza.

Constructia de blocuri nu este joaca de copii asa ca nu riscati, mergeti la sigur cu noi ! Manole e un mit, dar noi nu suntem, iar blocurile construite de noi sunt viabile, constructii rezistente, prietenoase cu mediul si estetice. Va garantam ca blocul construit de noi va fi mai rezistent decat piramidele egiptene !

Executam constructii blocuri la rosu, gri sau la cheie. Dumneavoastra veniti cu ideea si bugetul, iar noi ne ocupam de restul. Veti avea un bloc la cheie in cel mai scurt timp, nu trebuie decat sa faceti o comanda si noi o vom onora.

Nicicand constructiile de blocuri nu au fost mai usor de realizat, doar contactati-ne si va garantam ca nu veti regreta colaborarea cu noi !

Yahoo Messenger Offline

Offline